מגוון מתכונים עם מוצרי הרבלייף
עוגת קראמבל תפוחים הרבלייף
מתכון שייק הרבלייף בוטנים ושוקולד
מרכיבי המתכון:
- 250 מ”ל חלב דל שומן (1%) / משקה סויה
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם קרם שוקולד
- 1 כף אבקת חלבון פרומקס (PRO MAX) הרבלייף
- 1 יחידה בינונית בננה קפואה
- 1 כף חמאת בוטנים
- 10 גרם שברי בוטנים ללא קליפה
- 5-3 קוביות קרח
- הכניסו הכל לבלנדר עם קרח וערבבו היטב
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) 406, חלבון (ג) 40, פחמימות (ג) 31, שומן (ג) 20
מתכון שייק הרבלייף מיקס פירות יער
מרכיבי המתכון:
- 250 מ”ל מיץ תפוזים טבעי
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם וניל
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 80 גרם תותים קפואים
- 50 גרם תערובת פירות יער קפואים
- 5-3 קוביות קרח
- הכניסו הכל לבלנדר עם קרח וערבבו היטב
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) 390, חלבון (ג) 32, פחמימות (ג) 22, שומן (ג) 3.6
מתכון שייק הרבלייף מיקס פירות טרופיים
מרכיבי המתכון:
- 250 מ”ל מים
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם וניל או מלון
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 1/2 יחידה בינונית של בננה קפואה
- 50 גרם אננס קפוא
- 50 גרם מנגו קפוא
- 5-3 קוביות קרח
- הכניסו הכל לבלנדר עם קרח וערבבו היטב
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) 226, חלבון (ג) 27, פחמימות (ג) 23, שומן (ג) 2.6
מתכון שייק הרבלייף קיווי תות
מרכיבי המתכון:
- 250 מ”ל חלב דל שומן (1%) / משקה סויה
- 2 תותים (קפואים)
- 1 קיווי (בשל)
- 1/2 תפוז בינוני
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם וניל
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 5-3 קוביות קרח
- הכניסו הכל לבלנדר עם קרח וערבבו היטב
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) 351, חלבון (ג) 20, פחמימות (ג) 54, שומן (ג) 7
מתכון פודינג הרבלייף עם זרעי צ’יה ופירות יער
מרכיבי המתכון:
- 2 כפות תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם תות
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- כוס חלב דל שומן או חלב סויה
- 2 כפות של זרעי צ’יה
- ½ כוס מיקס פירות יער
- שימו את התערובת פורמולה 1, חלב וזרעי צ’יה בקערית עם מכסה.
- ערבבו היטב ותנו לנוח כ-10 דקות או עד שהתערובת מתחיל להקשיח.
- בזמן ההמתנה מעכו את פירות היער עם מזלג.
- שימו את פירות היער המעוכים בתחתית כוס או קערה אישית.
- בעדינות שפכו את התערובת שערבבתם לתוך הכלי על פירות היער.
- כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר ללילה.
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) – 385, חלבון (ג) – 21, פחמימות (ג) – 47, שומן (ג) – 13,
מתכון שייק הרבלייף פאי תפוחים
מרכיבי המתכון:
- 1 מנה של אבקת משקה הרבלייף בטעם וניל,
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 2 כפיות רסק תפוחים,
- 250 מ”ל חלב דל שומן,
- 1 כפית קינמון טחון
סך הכל 344 קלוריות
מתכון שייק הרבלייף עוגת גזר
מרכיבי המתכון:
- 1 מנה של אבקת משקה הרבלייף בטעם וניל,
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 1 גזר טרי בינוני ,
- 25 גרם צימוקים ,
- 1 חתיכה קטנה של ג’ינג’ר מסוכר ,
- 100 מ”ל מיץ תפוזים לא ממותק ,
- 100 מ”ל מים
סך הכל 261 קלוריות
מתכון שייק הרבלייף פירות יער
פשוט הקציפו אותו והניחו אותו במקרר למשך הלילה, התוצאות מדהימות – שייק פירות יער טעים להפליא שיתן לכם אנרגיות!
מרכיבי המתכון:
- 1 מנה של אבקת משקה הרבלייף בטעם תות,
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- מיץ מלימון אחד,
- 250 מ”ל מיץ אוכמניות,
סך הכל 383 קלוריות
מתכון שייק הרבלייף תפוז ובננה
מרכיבי המתכון:
- 185 מ”ל מיץ תפוזים (רצוי סחוט טרי)
- 1/2 בננה חתוכה לפרוסות
- 2 כפות אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם וניל
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- קמצוץ תמצית וניל
- 2-3 קוביות קרח
- עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה:
- הכנסיו את המרכיבים לבלנדר , הוסיפו קוביות קרח , הוסיפו נוזל במידת הצורך
- ערבלו היטב עד להגעת מרקם רצוי
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) – 261, חלבון (ג) – 10 , פחמימות (ג) – 42
מתכון שייק הרבלייף תות ואננס
מרכיבי המתכון:
- 1 כוס אננס חתוך, ניתן להשתמש באננס טרי או קפוא לפי העדפה אישית
- 1 כוס מים
- 2 כפות מדידה (26 גרם) אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם תות
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 5-3 קוביות קרח
אופן ההכנה:
- מכניסים הכל לבלנדר, מערבבים היטב עד להגעת מרקם רצוי
- ניתן להוסיף קוביות קרח
ערכים תזונתיים:
- חלבון (ג) – 25, פחמימות (ג) – 280
מתכון שייק הרבלייף אבטיח גבינה
מרכיבי המתכון:
- 250 מ”ל חלב דל שומן (1%)
- 1.5 כפות גבינה רזה
- 4-3 טיפות ליים
- 1 חתיכות אבטיח בגודל אגרוף כף יד
- 4 עלי נענע טריים
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם וניל.
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
אופן הכנה
נכניס את כל המרכיבים לבלנדר, נוסיף קרח ומעט מים, נערבל הכל יחד ונמזוג לכוס
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) – 281, חלבון (ג) – 21, פחמימות (ג) – 24, שומן (ג) – 6
מתכון שייק הרבלייף בננה ואגוזים
משקה אנרגיה פגז לפני אימון ספורט או סתם לכיף
מרכיבי המתכון
- 250 מ”ל של חלב דל שומן
- 2 כפות אבקת שייק, פורמולה 1 ספורט של הרבלייף
- 2 כפות אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 6 חצאי אגוזי מלך
- 1 בננה
אופן הכנה:
- הכניסו לבלנדר את המרכיבים מלבד האבקות, ערבלו היטב עד להגעת מרקם רצוי
- הוסיפו את האבקות וערבלו הכל יחד, ניתן להוסיף קוביות קרח ולערבל שוב הכל
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) 406.4 , חלבון (ג) 24.7, פחמימות (ג) 45.3, שומן (ג) 14.7
מתכון שייק הרבלייף חמאת בוטנים ותותים
מרכיבי המתכון:
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם וניל
- 1 כף אבקת חלבון הרבלייף או 2 כפות PDM הרבלייף
- 240 מ”ל חלב דל שומן
- חצי כוס תותים חתוכים
- 1 כף חמאת בוטנים
- 3-5 קוביות קרח
אופן הכנה
הכניסו את כל מרכיבי המתכון לבלנדר וערבל היטב. עד להגעה של מרקם אחיד ונוזלי
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) – 337, חלבון (ג) – 28, פחמימות (ג) – 34, שומן (ג) – 10
מתכון פנקייק חלבון וניל עוגיות הרבלייף
מרכיבי המתכון:
- חצי כוס מים
- 1 ביצה
- 3 חלבוני ביצה
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם קרם עוגיות (26 גרם)
- 2 כפות אבקת חלבון הרבלייף
- 2 כפות שיבולת שועל
אופן הכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים, נכניס למחבת עם שמן ונתחיל לטגן בשני הצדדים
- מוציאים לאחר קבלת הצבע הרצוי , מצננים מעט וניתן לאכול
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) – 180, חלבון (ג) – 21
מתכון פודינג הרבלייף בטעם קרם וניל עוגיות ושוקולד
מרכיבי המתכון ואופן ההכנה:
שכבה ראשונה
- 4 כפות תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם קרם עוגיות
- 3 כפות של אבקת הרבלייף
- 3/4 כוס מים
- לערבב בעוצמה גבוהה 45-60 שניות
- לחלק בין 4 כלים לפודינג או כוסות ולהקפיא כ- 30 דקות.
שכבה שנייה
- לחזור על הפעולה עם תערובת אבקה להכנת משקה הרבלייף בטעם שוקולד.
- לשפוך בזהירות כשכבה שניה את התערובת לכוסות עם שכבה הראשונה שכבר מוכנה.
- להכניס למקפיא למשך שעה.
- להוציא מהמקפיא, לסגור את הכוסות עם ניילון נצמד ולהעביר למקרר.
- להשאיר את הפודינג במקרר לפחות לעוד שעה.
- להגשה ניתן להוסיף פירות.
מתכון לביבות תרד של הרבלייף
מרכיבי המתכון:
- 400 גרם עלי תרד טריים
- 2 ביצים גדולות
- 2 כפות קמח תופח
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 ספורט בטעם וניל של הרבלייף
- 1/2 כפית מלח
אופן הכנה:
- לחלוט את העלים במסננת מעל מים חמים למשך כמה דקות עד שכולם נראים נבולים ומעט יבשים, סוחטים את התרד מהנוזלים.
- במעבד מזון לטחון מעט תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
- לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.
טיפ: מומלץ לאכול עם מיץ לימון סחוט מעל.
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) – 125, חלבון (ג) – 7 , פחמימות (ג) -11 , שומן (ג) -
מתכון פודינג הרבלייף וניל ופירות יער
מרכיבי המתכון:
- 250 מ”ל מים קרים
- 3 כפות מדידה של תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל הרבלייף
- 150 גרם אוכמניות ופטל יחד
אופן הכנה:
- לוקחים צנצנת גדולה ומכניסים לתוכה את כל המרכיבים, מערבבים היטב היטב עד להגעה של תרכובת אחידה, מכניסים למקרר למש הלילה
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) 232, חלבון (ג) 14.76, פחמימות (ג) 35.38 ,שומן (ג) 3.92
מתכון לדייסת הרבלייף קרה עם שיבולת שועל ופירות יער
מרכיב המתכון
- 2 כפות תערובת אבקה להכנת שייק הרבלייף בבטעם וניל.
- 1 כף אבקת סיבים תזונתיים בטעם תפוח עם שיבולת שועל.
- 75 גרם (כחצי כוס) פירות יער מעורבים טריים או קפואים לפי העדפה אישית.
- 250 מ”ל מים קרים.
- 1/3 כוס שיבולת שועל.
אופן הכנה:
- הכניסו את כל המרכיבים במתכון,מלבד השיבולת שועל, לתוך בלנדר והתחילו לערבב היטב.
- קחו צנצנת והכניסו לתוכה את שיבולת השועל.
- הכניסו את שאר המרכיבים מהבלנדר לצנצנת ולערבב היטב.
- לסגור את המכסה ולהעביר למקרר למשך הלילה.
ערכים תזונתיים:
- אנרגיה (קלוריות) – 275, חלבון (ג) – 14, פחמימות (ג) – 37, שומן (ג) – 5
| ||||||
|